Image

Image

ONZE DIENSTEN

Responsive & adaptive website die rendeert
01

RESULTAATGERICHTE WEBSITES

Alle designs zijn responsive, adaptive en retina ready

Het is een huizenhoog cliché, maar websites dienen in de eerste plaats leads te generen. Toch is het perfect mogelijk een goed renderende website te maken met een trendy webdesign. Zo werd de nieuwe website van SunTronics, verwezenlijkt met grote aandacht voor de beoogde doelgroep, toch in een goed ogend jasje geplaatst.

Website van SunTronics
Professionele webshop
02

PROFESSIONELE WEBSHOPS

Wij zorgen voor een betaalbare, doch professionele & gesofisticeerde webshop

Om een betaalbare, maar toch professionele webshop te kunnen aanbieden, gaan we bij Mandel Media modulair te werk. Een webshop mag gerust gesofisticeerd zijn en eindeloze mogelijkheden hebben, maar het onderhoud ervan moet altijd eenvoudig blijven. Daarom wordt iedere webshop op maat gemaakt voor jouw markt.

Webapplicatie
03

NATIVE APPLICATIES & WEBAPPLICATIES

Automatisatie van repetitieve processen

Meestal is het kiezen voor een webapplicatie de beste keuze. Updates worden meteen doorgevoerd en de het gebruik ervan is mogelijk op elk toestel met een browser. Soms is het echter noodzakelijk dat de applicatie werkt zonder internetconnectie of een supersnelle werking vereist is. Dan is een native applicaties, die met een server wordt gesyncroniseerd, noodzakelijk. In beide gevallen garandeert Mandel Media een éénvoudig werking met grote tijdswinst.